Ledigt jobb som CNC-operatör i Tvååker

Ledigt jobb som CNC-operatör i Tvååker

Ledigt jobb som CNC-operatör i Tvååker

Vi på Lernia Bemanning söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en detaljorienterad person till rollen som CNC-operatör för svarv och fräs för att genomföra uppdrag hos vår kund i tillverkningsindustrin. Är du noggrann och strukturerad och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som CNC-operatör för svarv och fräs redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett svenskt och väletablerat företag där du bland annat kommer att programmera CNC-maskiner utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag. Du kommer att arbeta på verkstaden tillsammans med ca 25-30 andra medarbetare. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt - här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

I jobbet ingår till exempel att
  • operera CNC-maskin
  • kontrollera och mäta detaljer
Vem söker vi?

Till rollen som CNC-operatör för svarv och fräs söker vi framförallt dig som är en lyhörd och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av CNC-svarvning & fräsning. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av CNC-styrda maskiner och har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi önskar även att du
  • har B-körkort
  • har erfarenhet av programmering direkt i maskin
  • har goda kunskaper i CAD/CAM.
Om kunden

Kunden är ett svenskt och väletablerat företag som verkar inom tillverkningsindustrin. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Ramqvist på telefonnummer: via e-post: johan.ramqvist@lernia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.