Lagerpersonal sökes till kund i Tvååker

Lagerpersonal sökes till kund i Tvååker

Nu söker vi efter lagerpersonal till en av våra kunder i Tvååker. Trivs du med ett arbete där det ingår plock, pack, montering och i viss mån köra truck? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig som föredrar att spendera stor del av arbetsdagen på ett lager med varierande arbetsuppgifter. Du blir anställd av oss på Lernia men får din placering hos en av våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare är du en viktig del i logistiken på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta med både plock och pack av produkter som senare skall skickas till slutkunder. I arbetet förekommer vi en del administrativa arbetsuppgifter i form av att skriva ut fraktsedlar och boka upp in- och utleveranser.

Formell kompetens
  • Du har B-körkort samt tillgång till bil
  • Erfarenhet av lager, varuhantering eller liknande
Det är meriterande om du har truckkort samt om du har erfarenhet av att köra ledstaplare, skjutstativstruck eller motviktstruck.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning heltid 6 månader med chans till tillsvidareanställning eller övertagande av kund.

Tillträdesdag/arbetstid
Från Augusti, dagtid 07:00-16:00.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.