Lagerarbete utan truckkörning i Varberg

Lagerarbete utan truckkörning i Varberg

Nu söker vi fler medarbetare till våra kunder i Varberg . Vi söker dig som vill arbeta i produktions- och lagermiljö med uppackning och packning av slutprodukt. Ett perfekt tillfälle för dig som vill prova på något nytt och kan börja omgående.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med uppackning av kundens material och komponenter och/eller packning av färdig produkt.

Om dig

Vi söker dig med:
  • Slutförd gymnasieutbildning
  • God fysik (det förekommer lyft, dock inga tyngre lyft)
  • God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner
Meriterande
- Erfarenhet av praktiskt arbete från arbetsliv eller fritid

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker behöver vara en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och bra jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Placeringsort: Varberg
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning med chans till förlängning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Anders Robertsson
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.