Löneassistent sommarjobb

Löneassistent sommarjobb

Om företaget

Just nu söker vi på Lernia efter en löneassistent för uppdrag under sommaren 2021 hos en av våra kunder i Varberg. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av oss på Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom att arbeta som Lerniakonsult får du möjligheten att skapa nya arbetslivserfarenheter och bredda ditt kontaktnät för framtiden!

Arbetsuppgifter

Förutom att bli del av en viktig organisatorisk funktion och bistå med administration kring löneprocessen så kommer dina arbetsuppgifter att bestå av:
  • Skapa arbetsgivarintyg.
  • Registrera olika typer av frånvaro.
  • Ha kontakt med försäkringskassan.
  • Supporta medarbetare i enklare lönefrågor.
  • Delta i lönekörningarna i juni och juli.
För vår kund är det viktigt att du tycker om att arbeta administrativt, har ett gott siffersinne och gillar att arbeta i team!

Uppdraget är en heltidsanställning under sommaren mellan v.25 (ev 26) och v.33. Arbetet utförs under klassiska kontorstider måndag-fredag.

Formell

För att vara den vi söker:
  • Du har erfarenhet av administrativt arbete och kanske en arbetsbakgrund från en ekonomiavdelning.
  • Du är gymnasieekonom eller har inriktat dig vidare på lön och arbetsrätt.
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
  • Erfarenhet från ToEasy, Agda och Microsoft AX anses meriterande.
Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som tycker om siffror och administration, vilket i sin tur gör att vi gärna ser att du är noggrann, analytisk och har ett bra siffersinne. Du är flexibel och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig, har lätt för att prioritera och ser kundservice och gott kundbemötande som en självklarhet.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Ansökningsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har passerat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/ Varberg

Tillträde
V.25 eller 26

Information:
Har du frågor om tjänsten når du mig på: ebba.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.