Kundtjänstmedarbetare för heltidsuppdrag till en av våra kunder i Varberg

Kundtjänstmedarbetare för heltidsuppdrag till en av våra kunder i Varberg

Om företaget

Lernia Bemanning söker serviceinriktad medarbetare till kundtjänst/ backoffice för uppdrag till en av våra kunder i centrala Varberg. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Att bemöta kunder via telefon, mejl och chatt.
  • Administrations- och registreringsarbete.
  • Viss order- och reklamationshantering
Ditt främsta arbetsverktyg kommer vara dator och telefon, där du fordrar för att bidra till en positiv helhetsbild av företaget och deras produkter. Du arbetar heltid, måndag till fredag under klassiska kontorstider. Arbetet börjar i v. 34 efter överenskommelse och pågår till December, med möjlighet till förlängning.

Formell kompetens

Lernia söker dig som har utbildning inom kontor, administration eller service. Har arbetat med liknade arbetsuppgifter sedan tidigare och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Du har körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga lämplighet!

Personliga egenskaper

Du är en positiv, social och serviceinriktad person som gillar att knyta nya kontakter och ge service i toppklass. Du har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du trivs i samarbetet med andra, är flexibel och finner dig snabbt i nya situationer, har god datorvana och uppskattar variation.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Varberg

Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se Inga ansökningar tas emot via mailen.

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 2 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.