Intresseanmälan för kommande uppdrag!

Intresseanmälan för kommande uppdrag!

Information

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Den här annonsen är gjord som en intresseanmälan för kommande uppdrag. Vilket innebär att det inte finns ett slutdatum för annonsen. Vi hör av oss om eller när ett jobb dyker upp som kan passa dig.

För frågor om tjänsten - kontakta Hannah Bjerke / hannah.bjerke@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden.

Vi söker människor inom alla yrkeskategorier, såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Välkommen med din spontanansökan för kommande uppdrag i Falkenberg och Varberg!

I ansökan laddar du upp cv och personlig brev. Skriv gärna några rader i ditt personliga brev om vad för tjänst du är intresserad av.