Industriarbetare till Tvååker

Industriarbetare till Tvååker

Lernia Bemanning söker dig som är intresserad av att arbeta inom industri/verkstad och produktion. Du kommer att bli anställd av Lernia och uthyrd till vår kund i Tvååker.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter kan tex bestå av montering, efterbearbetning och kvalitetskontroll.

Din bakgrund

Vi ser att du har en praktisk gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont.

Du är händig, självgående, noggrann och har ett positivt sätt i bemötandet av kollegor. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid//Dagtid/Tvååker
Tillträde enligt ök.

Information

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.