IT-konsulter för kommande uppdrag till våra kunder i Varberg!

IT-konsulter för kommande uppdrag till våra kunder i Varberg!

Om företaget

Redo för din nästa utmaning?

Lernia fortsätter att växa med ökade förfrågningar inom IT-kompetenser!

Kanske har du snart tagit examen inom systemvetenskap eller programmering och vill få en fot in på arbetsmarknaden? Kanske vill du komma vidare i karriären och hitta en ny utmaning, eller bara skapa möjligheter för att brädda ditt kontaktnät?
- Då kan vi på Lernia Bemanning vara vägen dit!

Just nu letar vi efter dig med utbildning och/ eller erfarenheter av programmering, databashantering, systemutveckling eller IT-support, första- och andralinje.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät, skapa erfarenheter för framtiden och stärka dina yrkeskunskaper.

Arbetsuppgifter

Hur din roll som IT-konsult kommer se ut kan variera från kund till kund. Du får alltid en noggrann genomgång och uppdragsbeskrivning innan uppstart med fokus på matchning mellan kompetenskrav och yrkeskunnande.

Vi söker dig med erfarenheter och förståelse inom systemutveckling, databashantering, programmering och/ eller IT-support.

Formell

För att vara den vi söker har du avslutad gymnasieutbildning inom Data/ IT. Högre utbildningsnivå och områdesanpassad arbetslivserfarenhet upplevs meriterande. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Du har körkort och tillgång till bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

Personliga egenskaper

För att vara den vi söker är du en driven och nyfiken person som vill utvecklas ytterligare inom ditt kompetensområde. Du är en ansvarstagande lagspelare som trivs på en arbetsplats med nära samarbeten och tvärfunktionella kontaktled. Du är noggrann och detaljfokuserad och drivs av att se resultat.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort
Visstidsanställning/ Hel- eller deltid/ Varberg

Tillträde
Enligt överenskommelse

Övrig information
Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mailen.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets- och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Support, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.