Erfaren rekryterare? - Då har vi jobbet för dig!

Erfaren rekryterare? - Då har vi jobbet för dig!

Om företaget

Just nu letar vi efter en erfaren rekryterare för uppdrag till en av våra kunder norr om Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper, knyta nya kontakter och skapa erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av ett större team där ni tillsammans ansvarar för kundens rekryteringsprocesser på deras anläggningar i Västsverige med:
  • Annonsering, urval, referenstagning och anställning.
  • Tillhörande personaladministrationen
  • Är delaktig i fortlöpande förbättringsarbete gällande rutiner och processer.
  • Är en stöttande rådgivare mot interna kunder vid tillsättningar.
Resor ingår i tjänsten (Göteborg och Trollhättan), men även möjligheten att arbeta hemifrån 1 dag/ veckan efter överenskommelse. Tillsättningarna berör bland annat profiler som tekniker, ingenjörer, beredare eller projektledare m.m. Uppdraget är tänkt att starta 1/8 och pågå på heltid fram till sista februari 2019.

Formell

För att vara den vi söker:
  • Har du en eftergymnasial utbildning inom personal, beteendevetenskap eller liknande.
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från förr
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har körkort och tillgång till bil.
Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och gör en noga matchning mellan kompetenskrav och yrkeskunnande.

Personliga egenskaper

Du är trygg i ditt yrkeskunnande, är en naturlig kommunikatör, mån om att skapa långvariga relationer och trivs med nära samarbeten. Du är en förtroendeingivande och pålitlig person som är målfokuserad och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan hantera parallella processer med många kontaktytor. Du trivs i roll med stor variation, eget ansvar och bidrar gärna med arbetsglädje till dina kollegor.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Rekryteringsprocessen sker fortlöpnade.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort Visstidsanställning/ Heltid/ Varberg Tillträde Från 1/8 eller enligt överenskommelse.

Info Har du frågor om tjänsten når du mig på: jessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mailen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.