Arbeta extra som snöskottare i vinter!

Arbeta extra som snöskottare i vinter!

Nu söker vi dig som vill arbeta med att skotta snö i vinter och dryga ut kassan!

Är du pensionär, driver ett eget företag eller student och i behov av en extra inkomst vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi på Lernia flexibla personer som vill arbeta extra i vinter under vardagar hos vår kund i Väröbacka.

Om jobbet

För kunds räkning i Väröbacka söker vi nu snöskottare som kan arbeta extra under vintern. I jobbet kommer du att arbeta i arbetslag om två personer. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att skotta samt hacka snö för hand. Vidare behöver du vara i god fysisk form då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av människor runt omkring dig

Krav

Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Ha fyllt 18 år
Kan kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket

Meriterande

B-körkort och tillgång till bil

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Som extra arbetare kommer du få en behov/timanställning hos oss. Uppdragen sker i Väröbacka.

Arbetstider: 07-16 måndag-fredag
Tillträde: Omgående/ enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.