Livsmedelsarbetare till Svenska Smörgåstårtor Kvalité AB i Varberg

Livsmedelsarbetare till Svenska Smörgåstårtor Kvalité AB i Varberg

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett tempofyllt arbete i mångkulturell miljö för dig som tycker om att arbeta med livsmedel.

Arbetsbeskrivning

Arbetet handlar främst om att vid ett löpande band, montera och paketera smörgåsar, pizza och wraps. Här krävs kommunikation, samarbete och att kunna arbeta under högt tempo. Arbetstiden är förlagd till dagtid och minst en av arbetsdagarna är förlagd på helgen. Höga krav ställs på kvalitet och hygien och det är viktigt att företagets hygienregler följs.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Du ska vara noggrann och punktlig.
  • Du ska ha en vilja att lära samt kunna arbeta i ett högt tempo.
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
  • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
MERITERANDE
  • Tidigare erfarenheter från livsmedelsproduktion är meriterande.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är noggrann och punktlig
  • van vid att jobba i högt tempo
  • trivs att arbeta i grupp
OM OSS

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners.

Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent