Interiören Carpets söker fältsäljare i Sverige

Interiören Carpets söker fältsäljare i Sverige

Vill du ha en ledande roll med försäljningen mot våra återförsäljare i Sverige?

Vi säljer på många olika sätt, först och främst besöker vi kunderna på plats hos dem, vidare ställer vi ut på de största mässorna i Sverige och Norden och till sist bjuder vi in våra kunder till vårt showroom i Varberg. Detta är mycket uppskattat bland våra kunder då vi bjuder på en heldag i vårt showroom och på kvällen avslutas det med middag, detta för att fortsätta kunna bygga upp en bra relation med våra kunder.

Du kommer också på sikt bli en viktigt del i vårt team gällande produktutveckling där vi ständigt reser runtom i världen och besöker producenter för att hitta nästa storsäljare.

Detta är grunden för att vi ska fortsätta vara en del av de ledande aktörerna i Sverige. Att besöka producenter i Belgien, Turkiet och Indien samt att besöka de stora inköpsmässorna i Europa. På så viss är vi alltid uppdaterade med de senaste trenderna och ligger steget före våra konkurrenter.

Där kommer du in som en vital del i och med att du träffar våra kunder varje dag och då får veta mycket om vad just de söker efter till sin butik.

Din tjänst hos Interiören Carpets
Vi söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare. Som fältsäljare på Interiören Carpets kommer du att ingå i vårt professionella säljteam för B2B-sidan. Dina kunder består av större och mindre butiker inom inredningsbranschen. Framförallt mattbutiker, möbelbutiker och inredningsbutiker.

I din tjänst som fältsäljare kommer du att ta över en befintlig kundstock, och kommer i huvudsak att bearbeta och ta hand om relationen med våra befintliga kunder. Men även en stor del är säljinsatser mot nya kunder. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra befintliga och nya kunder

Vårt kontor, lager och showroom ligger i Varberg, Halland.

Din profil
  • Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för inredning.
  • Som person är du driven, stresstålig och ansvarsfull. Du uppfattas som jordnära med en stark personlig utstrålning.
  • Som person är du en självgående, välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska – du brinner för affären.
  • Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer.
  • Du ser inga problem med att i huvudsak vara resande.
  • Din känsla för företaget är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som företagets framgångar.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du utgår ifrån vårt kontor i Varberg, dock är din placeringsort i viss mån flexibel.
  • Datavana är ett krav då all vår försäljning, rapportering och planering sker digitalt.
Vi erbjuder
Som medarbetare på Interiören Carpets erbjuds du stora möjligheter till utveckling i ett företag som expanderar. Vi erbjuder dig en spännande och konkurrenskraftig produktportfölj, grundlig introduktion, ett professionellt säljstöd och ett härligt säljteam.

Du kommer få en tjänstebil av märket Mercedes Benz C 220 Kombi. Företagstelefon och dator och en fin kollektion av våra mattor som behövs för att du ska lyckas i din roll som säljare på Interiören Carpets.

Meriterande
  • Har tidigare arbetat eller arbetar just nu som fältsäljare.
Lön
Som medarbetare på Interiören Carpets erbjuds en fast lön med delmål och årsmål som utbetalas i varierad bonus.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Christian Mehrens
Telefon 0340620160
Email Mejla Christian Mehrens
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.interioren.se
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Interiören Carpets startade 1993 och är idag en av de ledande grossisterna i Sverige inom mattor. Vi säljer mattor till alla typer av återförsäljare så som mattbutiker, möbelhandlare eller inredningsbutiker med flera.