Semestervikarier som virkesmätare till värö

Semestervikarier som virkesmätare till värö

Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Hos oss finns mer än 800 medarbetare i hela landet.

SOMMARVIKARIER TILL VÄRÖ

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Vi har behov av semestervikarier på Värö.

Tjänsterna består av både travmätning av massaved samt stockmätning av stickprov.

Tjänsterna innebär skiftgång.

Vi utbildar dig från grunden när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kvalitetsledare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden.

Vem är du
Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor samt att vara en bra lagspelare. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. En positiv inställning kommer du långt med.

Tjänsterna är semestervikarier under semesterperioden 2020, om möjligt kan utbildning påbörjas redan under våren.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.biometria.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.