Butikschef

Butikschef

Vi söker en butikschef till Hälsokrafts butik i Varberg. Är det du? Eller någon du känner? Dela/tipsa gärna!

Som butikschef får man bland annat övergripande ansvar för försäljningen i butiken, inklusive inköp, säljmiljö och skyltning, kundrelation samt personal. Är man entreprenör i själ och hjärta eller har funderat på att starta eget kan det dessutom finnas möjlighet att ta över butiken på sikt.

Naturlig hälsa och naturlig skönhet är grunden i vår affär och trygghet, kvalitet och omtanke har gjort oss till en av Varbergs mest välbesökta butiker.

Vi tror att vår nästa butikschef har tidigare erfarenhet av hälsokost branschen eller erfarenhet som butikschef i kombination en god förmåga att utveckla försäljningen.

Skicka gärna CV och ett par rader till hans@harogruppen.se

Mer om Hälsokraft hittar du här www.hälsokraft.se
Mer info
Kontaktperson Hans Lööf Marknadsföring AB
Email Mejla Hans Lööf Marknadsföring AB
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hälsokraft.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I din hälsokraftbutik i Varberg finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken. Vi säljer sköna Svensktillverkade kläder i EKO bomull av märket SANTANI. Smycken från PAZ BY JULIA och även böcker.

Vår logga återspeglar kunskap, kvalité och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna. Vi vill kalla vår butik en livsstilsbutik där du kan lita på att vi kan våra produkter.

I butiken tas du om hand av Zandra, Amilia, Emma och Lill.