Specialistsäljare inom IT till Xelent i Varberg

Specialistsäljare inom IT till Xelent i Varberg

Som Specialistsäljare IT (B2B) ansvarar du för dina egna kunder. Självklart samarbetar du med övriga Specialistsäljare och IT-konsulter när du behöver hjälp att utveckla kundrelationerna på bästa sätt.

Genom din förmåga att lyssna in och förstå kundernas affärer i kombination med kunskap om ledande IT-lösningar vägleder du dem framgångsrikt i den fortsatta digitaliseringen av deras verksamheter.

Vi söker dig som är handlingskraftig, engagerad och utåtriktad samtidigt som du trivs med ett högt tempo och har förmågan att ständigt utvecklas. Eftersom du kommer att spendera mycket tid hos kund måste du ha hög social kompetens, god samarbetsförmåga och vara van att driva ditt arbete självständigt. Du ser affärer som win-win och är en självgående doer som gillar att bygga relationer.

Du har ett brinnande IT-intresse och tidigare erfarenhet av B2B försäljning/ rådgivning. Gott affärsmannaskap är viktigt för dig. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du behärskar IT-drift, datacenter/ Azure, Managerade tjänster, nätverk samt Office365. Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av skräddarsydda IT-lösningar och av IT-drift.

I Xelents gemenskap förenas djup IT-kunskap, entreprenörskap, strategi och marknadskunnande med ett starkt fokus på att hjälpa landets verksamheter att utvecklas genom digitalisering. Det ger dig stora möjligheter att bidra till kundernas, vår egen och din personliga utveckling!

Välkommen in i ett härligt gäng!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gigstep skapar en flexibilitet på arbetsmarknaden för både företagen och gigkonsulten. Detta genom en smidig lösning för dig som vill ta ett gig (skrivs vanligen ut som konsultuppdrag) eller till dig som behöver en gigkonsult till ditt företag!