IT-konsult till Xelent i Varberg - rolig och utmanande tjänst!

IT-konsult till Xelent i Varberg - rolig och utmanande tjänst!

Som IT-konsult
hos Xelent hjälper du kunder med problemlösning främst på plats, men även via fjärrstyrning. Arbetet hos kunderna utför du oftast självständigt, men har givetvis uppbackning från kollegor både lokalt och på distans. I rollen hjälper du Xelents kunder genom att inta en aktiv och rådgivande roll, där du vidareutvecklar kundens tekniska miljö i enlighet med den specifika verksamheten. Det kan röra sig om allt från server, nätverk och klient. Du blir den analoga faktorn som säkerställer att företagen inte stagnerar på grund av system som tappat orken.

Vi söker dig som
är serviceminded och brinner för att göra det lilla extra för kunden! Som person är du lugn, sansad och pedagogisk medans ditt personliga teknikintresse gör att du känner dig bekväm med att lösa även lite svårare tekniska utmaningar.

Vi tror du har en utbildning inom IT/nätverksteknik och minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Genom din erfarenhet har du en hög teknisk kunskap och servicekänsla. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare ett krav är att du har körkort.

Du behärskar:
  • Administration av Windows Server
  • Installation av Windows Server
  • RDS/Citrix administration
  • Office 365
  • Grundläggande brandväggsadministration
  • TCP/IP
  • ITIL
Varför Xelent?

Kliv in i Xelent's varma landskap och välkomnas av gänget som förenar djup IT-kunskap, entreprenörskap, strategi och marknadskunnande med ett starkt fokus på hur digitalisering kan hjälpa landets företag att driva verksamhet framåt. Här finns, förutom gott kaffe och en härlig vibe, möjligheter som gör att man kan kunna släcka ner datorn och vandra hem med ny kunskap, varje dag.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gigstep skapar en flexibilitet på arbetsmarknaden för både företagen och gigkonsulten. Detta genom en smidig lösning för dig som vill ta ett gig (skrivs vanligen ut som konsultuppdrag) eller till dig som behöver en gigkonsult till ditt företag!