Teknisk utredare sökes till ledande teknikkonsultbolag

Teknisk utredare sökes till ledande teknikkonsultbolag

Är du en junior civilingenjör med hög social kompetens, stark initiativförmåga och en fena på att skriva rapporter? Här får du chansen att arbeta med tekniska utredningar kopplat till energi- och kärnkraft. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk utredare för vår kund kommer du att arbeta som konsult inom kärnkraftverksamhet. Din roll kommer vara att utreda olika områden kopplat till underhåll, material och förvaltning vid kärnkraftsproduktion. Du som utreder ansvarar för utredningar, att samla in den information som krävs och att sammanställa utredningarna till rapporter som i sin tur blir beslutsunderlag. En annan stor del av din roll är att vara behjälplig för organisationens medarbetare gällande frågor inom din expertis.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör och har ett brinnande intresse för kärnkraft. Du är också en person som har lätt för att ta kontakt med människor och en stark kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du har en god analytisk förmåga och ett starkt eget driv. Som person är du också tålmodig och har en god förståelse för vikten av att vara flexibel som konsult. Vi ser också att du är resbar för denna tjänst.

Skallkrav:
  • Civilingenjörsexamen inom maskin, elektro, mekanik, mekatronik eller liknande.
  • Obehindrad i det svenska språket i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
- Körkort och tillgång till egen bil

Villkor

Startdatum: Oktober eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Varberg
Arbetstider: 07.00-15.30
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Klara A Larsson
Telefon 0723100584
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 16000 anställda med en omsättning på 19 miljarder kronor.

Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.