Teknisk skribent inom telecom

Teknisk skribent inom telecom

Vi söker dig som brinner för teknik och vill förmedla detta vidare genom det skrivna ordet. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag eller tipsa en vän du tror hade passat i rollen!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk skribent kommer du att ingå i ett mindre team där din uppgift blir att beskriva komplexa tekniska produkter på ett tydligt sätt. Du kommer att analysera och utveckla innehållet av teknisk information genom att sätta dig in i de olika produkterna och sedan dokumentera detta. Projekten återfinns hos företag inom fordon, industri och telekom.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk ingenjörsutbildning inom data/IT/systemvetenskap med kurser inom datacom/telecom
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av teknisk dokumentation sen tidigare
  • Arbetat inom IT
Vi söker dig som är redo att ta dig an utmaningen att kommunicera avancerad teknik på svenska och engelska. Som person bör du vara initiativtagande, social och våga ställa frågor för att sätta dig in i de olika projekten.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag som arbetar med informationslösningar, produktinformation och teknisk dokumentation. De är idag 50 personer som sitter i ljusa lokaler i Göteborg. Företaget tror på långsiktighet och har stort fokus på dig som medarbetare där du hela tiden utmanas och utvecklas genom de olika uppdragen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.