Systemadministratör sökes till familjärt företag i Varberg!

Systemadministratör sökes till familjärt företag i Varberg!

Är du en go och glad prick som har en positiv inställning till det mesta? Har du en akademisk utvecklarutbildning i grunden men vill gå mer mot systemadministration? Vill du arbeta på ett företag som ger dig möjligheten att utvecklas? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som systemadministratör hos vår kund kommer du att ansvara för företagets tjänster och applikationer. Rollen handlar om att förvalta, att förbättra driftövervakningar, genomföra säkerhetsuppdateringar, hantera användarkonton, underhålla serverrum, felsöka, följa upp vilka åtgärder som behöver göras samt att dokumentera rutiner och så vidare.

Som introduktion kommer du att genomföra en internutbildning för att lära känna organisationen och dina kommande arbetsuppgifter. På IT-avdelningen hos vår kund sitter idag 3 erfarna medarbetare med olika roller. Systemadministratörsrollen hos vår kund är en ny roll och du kommer därför att vara den första som får kliva in i den. Personen som du kommer att sitta närmst är ansvarig för företagets klienter och du kommer att ansvara för deras applikationer samt tjänster.

Din profil

För att trivas i rollen som systemadministratör hos vår kund bör du vara en nyfiken person som har som ambition att utvecklas inom IT-system och att lära sig nytt. Du har en lättsam inställning till det mesta och tycker att gemenskap och goa kollegor är a och o. För arbetet krävs det att du är noggrann, strukturerad, självständig och beredd att ta egna initiativ. Eftersom arbtesbelastningen och uppgifterna kan variera med tiden, bör du även ha förmåga att klara tillfälliga arbetsanhopningar och ha lätt för att anpassa dig till förändringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi önskar att du i grunden har en utvecklar/IT-systembakgrund och som vill fördjupa dig inom systemadministration.

Skallkrav:
 • Relevant utbildning inom datateknik eller IT-system
 • Baskunskaper inom Windows, Vmware och Azure
 • Erfarenhet av nätverks- och serveradministration
 • God kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
Meriterande:
 • Kunskaper i och erfarenhet av programmering
 • Kunskaper i MS PowerShell
 • Kunskaper i Kubernetes
 • Erfarenhet av IT-säkerhet
 • Erfarenhet av IT-relaterat arbete i cloud tjänster t. ex Azure/AWS/Google cloud
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Varberg
Arbetstider: Flexibla arbetstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade 2007 och är ett mjukvaruutvecklande företag som specialiserats sig på att utveckla webbaserad programvara för byggautomasionsindustrin.

Deras programvara används för:
 • Övervaka systemstatus för tekniska system som värmesystem, ventilationssystem och ljusstyrning.
 • Larmåtgärd
 • Energimätning och analyser
 • Byggförvaltning
Vidare beskriver sig vår kund som ett familjärt, roligt företag med en extremt platt organisation. Huvudfokuset är att alla medarbetare ska trivas och har mycket goda förmåner att erbjuda. Att tillägga är även att vår kund har väldigt låg omsättning på personal.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.