Servicetekniker inom ventilation till attraktivt företag!

Servicetekniker inom ventilation till attraktivt företag!

Har du ett par års erfarenhet inom ventilation och vill nu ta nästa steg i din karriär? Ta möjligheten och sök rollen som servicetekniker till välkänd aktör inom branschen!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som servicetekniker innefattar självständig planering, samordning samt utförande av serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt företagets kunder. Du kommer att utföra service inom ventilation, styr och reglerteknik i olika uppdrag hos kund. Fastigheterna du arbetar med har stor variation, ifrån större kommersiella fastigheter till mindre privatbostäder, varpå dina arbetsdagar kommer ha stor variation. Geografiskt utgår du från Varberg där kontor ligger, men uppdragen kan sträcka sig från Kungsbacka i norr till Falkenberg i söder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Service inom ventilation
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Kanalmontage
Din profil

Skallkrav:
  • Lägst 3 år inom branschen i liknande roll. Exempelvis: Servicetekniker, drifttekniker, serviceelektriker, VS-tekniker
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder
  • Kunskap om injustering av luft och värmesystem, OVK-behörighet eller elbehörighet
Vi tror att du är en engagerad person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare samarbetar du väl i grupp och är nyfiken på att lära dig nya saker! Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Varberg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Varberg

Publiceringsdatum
2020-09-10
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en heltäckande teknikerpartner inom fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft. Som en välkänd aktör i branschen kommer du få möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor i ett välrenommerat bolag. På det aktuella kontoret i Varberg arbetar cirka 100 medarbetare i olika roller. Du kommer hos vår kund ges goda möjligheter till vidareutveckling i din karriär!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.