Projektledare inom ventilation till kund i Halmstad.

Projektledare inom ventilation till kund i Halmstad.

Har du en bakgrund inom ventilation och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett ledande företag inom sin bransch? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som projektledare så ansvarar du för installationsprojekt, från planering till leverans. Du kommer arbeta inom ventilation där du leder och engagerar dina medarbetare.
I din roll arbetar du såväl administrativt på kontor som ute på fält vid arbetsplatser. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation vid utförande av projekt
  • Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Leda och engagera medarbetare
Din profil

Skallkrav:
  • Bakgrund inom ventilation och vill ta nästa steg.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort B.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av projektledning inom ventilation
  • Arbetat som ledande montör alternativt annan typ av ledande position
Vid denna rekrytering så läggs även stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi tror att du är en driven person som gillar att ha flera bollar i luften samt är lösningsorienterad. Vidare är du en lagspelare som har ett stort engagemang i att leda och utveckla dina medarbetare för att tillsammans nå er högsta potensial.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Halmstad
Publiceringsdatum
2019-02-20
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom bland annat: el, väme och santitet, säkerhet, ventilation, kyla, teknisk fastighetsdrift etc. Hos vår kund är ledord att utvecklas och att lära av varandra. Som störst inom sin bransch så är vår kund ett välrennomerat företag med tusentals kompetenta medarbetare där goda möjligheter för kompetensutbyte och personlig utveckling finns. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.