Projektingenjör till ledande teknikkonsultbolag

Projektingenjör till ledande teknikkonsultbolag

Är du en junior ingenjör som är kommunikativ och bra har planeringsförmåga? Här får du chansen att vara spindeln i nätet i spännande projekt mot kärnkraft!
Här har du en viktig roll och vill du utvecklas erbjuds du alla förutsättningar

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du arbeta projektbaserat, du kommer att vara med genom alla faser genom projekten. Från projektanalys, anläggningskonstruktion, systemkonstruktion, detaljkonstruktion och slutligen planera införandet.
Din roll kommer vara att se till att varje del levererar det dom ska i varje fas samt ansvara över dokumentationen. Det innefattar att du också ansvarar över att rätt dokumentation tas fram i respektive fas. Din introduktion kommer att vara att gå tillsammans med en senior kollega för att på bästa sätt komma in i din nya roll.
Vi söker dig som är flexibel och okej med pendling då arbetet är 100% ute hos kund ca 40 minuter med bil utanför Göteborg.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har en högskole/civilingenjörsexamen
  • Pratar och skriver flytande på svenska och engelska
Det är meriterande om du har:
  • Körkort B
  • Erfarenhet av planering
  • Erfarenhet inom kärnkraft
För att få arbeta inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning.

Som person är du bra på att samarbeta, du är flexibel i ditt sätt att hantera förändrade omständigheter och ser möjligheter till effektiviseringar i projektprocessen.
Du är ockå en prestigelös och ödmjuk kollega som inger förtroende hos uppdragsgivare. Du trivs med att vara representant och har en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag.
Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Detta ger också en frihet att själv planera sitt arbete. Du som konsult är en viktig del i att själv bygga upp dina relationer med kunder.

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Varberg med möjlighet till en viss del distansarbete
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 17000 anställda med en omsättning på 19 miljarder kronor.
Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.