Junior elkraftsingenjör till teknikkonsultbolag

Junior elkraftsingenjör till teknikkonsultbolag

Är du nyfiken på elkonstruktion eller analyser och utredningar inom energisektorn? I denna tjänst är du med och påverkar byggnationer som är med och bidrar till en betydande del av Sveriges energiförsörjning. Det är lika spännande som det låter!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elkraftsingenjör kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara riktade mot kraftsidan och elkonstruktion. Det kan innebära allt ifrån konstruktion av ställverk och reläskydd till förstudier, analyser, provning, drifttagning samt montagestöd och kabeldimensioner.

Avdelningen du kommer att tillhöra är 40 personer och det team du kommer att ingå i är 12 stycken och har blandade roller inom projektledning, detaljkonstruktion och kvalité.

Vi söker dig som gillar el och teknik, brinner för konstruktion och är nyfiken på en ny utmaning. Du kommer att arbeta i olika CAD-verktyg, vanligtvis El-master. Med tekniskt intresse och tålamod kan du med tiden arbeta dig mot att bli detaljkonstruktörsledare, teknisk projektledare eller systemkonstruktör. Tjänsten innebär viss pendling och resande, därför söker dig som är flexibel.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning på elkraft. Du är en analytisk, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att planera och driva era uppdrag framåt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar och problem. Du trivs bra i en dynamisk grupp med blandade åldrar och bakgrunder. Du delar gärna med dig av din kompetens samtidigt som du tycker det är roligt att lära av andra.

Vi önskar att du som söker känner igen dig i följande:
 • YH, högskole-/civilingenjörsutbildning, gärna inriktning el/elkraft
 • CAD-kunskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet eller exjobb mot energibranschen
 • Praktisk erfarenhet inom el
 • El-Master
 • El-Vis
 • Eplan
 • Power Concept
 • FebDok
Villkor

Start: 1/2 2019 eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg/Varberg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider 06.30-15.30
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 076-163 18 60
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 10.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
 • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
 • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
 • Ett utbildningsorgan med kurser
 • En stöttande mentor i din roll
 • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
 • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.