Junior VVS-ingenjör sökes till Varberg!

Junior VVS-ingenjör sökes till Varberg!

Är du en VVS-ingenjör som planerar att ta din examen nu till våren/har nyligen tagit din examen eller har något år på nacken? Är du kommunikativ, gillar att ta mycket ansvar och är flexibel? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag? Då är du rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du in tidigt i kedjan och arbetar bl.a. som junior teknisk-projektledare för underhållsprojekt, det kan handla om utbytesprojekt inom VVS, tex utbyte av ventilations/kyl-aggregat eller utbyte av dess kringutrustning.
Du får därmed möjligheten att utvecklas som projektledare och få en helhetssyn i hur projekt drivs, här ingår bl.a. planering, budgetering, beredningsunderlag, behovsanalyser, offertgranskning, förstudier och utredningar inför projekt inom kärnkraftsområdet bl.a. inom tekniskt underhåll.
Till en början kommer du att få stöttning och assistans av mer erfarna projektledare för att på sikt själv leda projekt. Genom erfarenhet kommer du att växa in i rollen och ta dig ann större och mer komplexa åtaganden.

Din profil

Nu söker vi dig som är nyutexaminerad från en YH-utbildning inom VVS, eller har en teknisk ingenjörsutbildning inom exempelvis bygg eller energi.
Har du ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning? Är du ansvarsfull, engagerad och vill lära dig nya saker? Då är det dig vi söker!
Vi ser att du är en noggrann person som gärna arbetar i team och har en god förmåga att leda och koordinera. För att trivas krävs det att du har en god social kompetens, är initiativtagande och har en bra struktur i ditt arbetssätt. Vidare har du en konsultmässig personlighet och är ödmjuk.

Krav:
 • YH- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning installationsteknik
 • Grundläggande kunskaper i AutoCAD
 • Svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet
 • Innehar körkort
Meriterande:
 • Kunskaper i MagiCAD
 • Praktik eller examensarbete inom VVS
 • Erfarenhet av att arbeta som projektledare mot byggbranschen, processindustrin eller annan teknisk inriktning
 • Arbetat i fastställda projektmodeller
 • Intresse för eller erfarenhet av kärnkrafts- och/eller energibranschen
 • 1-2 års erfarenhet av projektledning/koordinering
 • Teknisk bakgrund från VVS, bygg, el eller energi
 • Ledarskapserfarenhet
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Varberg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 17000 anställda med en omsättning på 19 miljarder kronor.

Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.