HR-generalist till spännande bolag i förändring

HR-generalist till spännande bolag i förändring

Dina arbetsuppgifter

I rollen rom HR generalist kommer du vara delaktig i en spännande förändringsresa som innefattar uppdatering och förbättring av ledningssystemet gällande HR frågor. Du kommer ha en central roll i att vara delaktig och behjälplig i samtal mellan medarbetare och chefer i frågor som rör HR. Dessa frågor innefattar allt ifrån medarbetarsamtal och förhandlingar i samband med lönesamtal till rehabiliteringsfrågor vid sjukdomsfall. Rollen innebär även analysering och rapportering av data som rör personalen. Rapportering av denna data sker i Excell.

Om företaget

Vår kund är ett franskägt bolag inom Automotive industrin. De tillverkar komponenter för fordon och tunga fordon. Företaget erbjuder konkurrensutsatta lösningar mot kunder i fordonsindustrin runt om i världen för att göra deras fordon mer pålitliga, mer miljövänliga och trevligare att köra. Kunden har nästan 12 000 medarbetare fördelade på över 40 anläggningar i över 20 länder.

Din profil

Skallkrav:

- Relevant utbildning inom Human Resources

- Minst 1 års erfarenhet inom HR arbete

- Svenska & Engelska i tal och skrift

- Körkort B

- Goda kunskaper i excell

Meriterande:

- Franska i tal och skrift

- Flera års erfarenhet inom HR arbete

Personlighet:
Vi ser att du som söker är självgående och initiativtagande. Du har lätt för att kommunicera och kan ta olika typer an personligheter. Du har ögonen öppna för förändringar och jobbar för att utveckla dig själv och företaget till det bättre.

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.