Driven nätverkskonsult till Cygate!

Driven nätverkskonsult till Cygate!

Är du en driven, kommunikativ, och lösningsorienterad person med ett genuint intresse för IT? Vill du bli en de av ett spännande team och jobba för att underlätta IT-användningen på plats hos kund? Se hit!

Dina arbetsuppgifter

I din nya roll kommer du att utgå från kunden, vilken är placerad i Väröbacka.

Som nätverkskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att fokusera på:
  • Att installera och implementera nätverksinfrastruktur, säkerhetslösningar och kommunikationsprodukter hos kund
  • Felsökning och problemlösning
  • Konfigurering av nätverk
  • Se över brandväggar
  • Att vara tillgänglig och lösningsorienterad gentemot kund
Din profil

Skallkrav:
  • KY/YH-utbildning inom IT/data/nätverk
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande roll/arbetsuppgifter
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
- Ciscos certifieringar, (CCNA, CCNP)

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.
Företaget grundades för över 30 år sedan och jobbar för ett optimalt utnyttjande av ny teknik som gör kunderna mer framgångsrika. Företaget finns på flera orter i Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.