Sales & marketing support - fladen fishing ab

Sales & marketing support - fladen fishing ab

VI BEHÖVER DIG!

SOM SALES & MARKETING SUPPORT...

...har du ofta kontakt med våra kunder och säljare. Telefon och mail är dina främsta kommunikationsverktyg när du hjälper kunderna till självklara aha-upplevelser genom inkommande samtal och email. Order och kundadministration är en stor del i det dagliga arbetet och innefattar bland annat orderregistrering, försäljning, orderförädling (merförsäljning till kunderna).

Även marknadsföring är en naturlig del av de dagliga uppgifterna. Du kommer aktivt verka för varumärkesbyggande och att företaget syns samt gör avtryck i alla aktuella säljkanaler, även digitala.
Du blir lika motiverad av att lägga upp ett nytt inlägg på Instagram eller att uppdatera vår hemsida som att ta fram snygga underlag till våra kunder och säljare. Du är en analytisk och påhittig "doer" (klyschigt, men sant), som förstår sambandet mellan bra marknadsföring och försäljning.

VI SÖKER DIG SOM...

...är orädd, nyfiken och går för egen motor. Du trivs alldeles utmärkt med en lur mot örat och har inga problem att professionellt boka och ta emot kunder hos oss på huvudkontoret i Varberg. Behöver säljare eller kund underlag med bilder text och information så tar du snabbt fram snygga dokument. Vi tror att du har lätt för att se sammanhang och avvikelser i siffror och är van att jobba med att ta din arbetsvardag framåt. Svenska och engelska används dagligen, så där är du trygg i att uttrycka dig i både tal och skrift, samt förstå danska.

Vi tror att Du, precis som Vi värdesätter laget och att vi tillsammans når våra mål.

Våra önskemål till dig

Kanske har du yrkeserfarenhet eller en relevant utbildning, men framförallt har du ett brinnande intresse för kommunikation och försäljning.
  • Det är meriterande om du har ett stort personligt engagemang i sportfiske.
  • Kan du tyska är det en bonus.
  • Goda kunskaper i datorhantering, med vana att arbeta i Office-paketet.
  • Grundläggande kunskap i bildhantering och design i Photoshop och Indesign.
VARFÖR FLADEN FISHING?

Vårt varumärke står för hållbarhet och vår vision är att inspirera till en värld där alla kan fiska. Här blir du del av ett litet tight team med stort engagemang i en miljö där du aldrig kommer ha en tråkig dag på jobbet.

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en framtid med oss!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!

I denna rekrytering samarbetar Fladen Fishing AB med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fladen Fishing AB är ett grossistföretag inom sportfiskeredskap vid Varberg Nord som etablerades 1982. Vi är 18 medarbetare och omsätter c:a 100mkr. I koncernen där dotterbolag i Norge ingår och egna butiker är vi 30 medarbetare och omsätter 140mkr. Vi säljer framförallt i Norden, Tyskland & England. Efterfrågan på sportfiskeprodukter har varit relativt stabil men vi ser nu ett ökat intresse. För att möta detta behöver vi nu fler arbetskamrater.

"Alla kan fiska"
www.fladenfishing.se