Hr ansvarig - fortinova - varberg

Hr ansvarig - fortinova - varberg

SOM HR ANSVARIG...

kommer du att ha det övergripande ansvaret för att utveckla och implementera våra HR- och People-processer. Stort fokus kommer ligga på att driva utveckling av organisation, kompetens och företagskultur genom strategiskt arbete såväl som att ha ett operativt ansvar för att få det att hända. Rollen har idag inget personalansvar. I det dagliga fungerar du som ledarstöd i olika HR-relaterade frågor. Du gillar att jobba nära organisationen, som idag består av ca 50 medarbetare placerade i flera orter i västra Sverige, och förstå alla olika roller som skiljer sig stort i vår verksamhet i syfte att supporta utvecklingen av vår organisation på bästa möjliga vis.

Du ansvarar för att möjliggöra en fortsatt utveckling inom våra processer, värderingar och beteenden. Du driver och säkerställer även vårt legala och formella HR arbete och de rutiner som ingår i detta. Våra sociala hållbarhetsmål är viktiga för oss och vi använder oss idag av bland annat KPIer som du i denna roll kommer ansvara för i rapportering och uppföljning.

HR ANSVARIG rapporterar direkt till VD. Placering är på vårt huvudkontor i Varberg.

VI SÖKER DIG SOM...

är affärsorienterad och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö präglad av utveckling och högt tempo. Du är prestigelös, hands-on, och får saker att hända. Du har en förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, samtidigt som att du är lyhörd och har lätt för att kommunicera, involvera och engagera. Som person är du van vid att tänka nytt, och framför allt är du bra på att få med dig och inkludera andra att se möjligheter och nya processer. Du brinner för att skapa en högkvalitativ HR-funktion i en entreprenöriell och föränderlig miljö tillsammans med oss.

Våra önskemål till Dig
  • Akademisk utbildning inom HR eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet av att självständigt sätta, äga och driva framåtlutade people-processer
  • Erfarenhet av organisationsutveckling och kulturbygge och trivs med att arbeta agilt gärna i digitala processer
  • Dokumenterad erfarenhet av legala och formella HR frågor såsom försäkringar, arbetsmiljö och avtal
  • Med fördel ha verkat i en entreprenörsdriven kultur
VARFÖR FORTINOVA?

Vi på Fortinova är stolta över vår värdegrund. Enkelhet, Närhet, Hjärta och Mod är våra ord som vägleder oss i vår vardag på jobbet i allt från hur vi bemöter varandra, våra samarbetspartners och våra kunder, till hur vi fattar beslut - stora som små.
Hos oss finns talangfulla, kompetenta och dynamiska medarbetare, som vi värderar högt. Vi genomsyras av en entreprenöriell anda som ger anställda utrymme att komma med nya idéer och förslag som kan utveckla verksamheten och våra processer.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!

START: Omgående
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig
I denna rekrytering samarbetar Fortinova med FSK och Kajsa Ohlsson.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortinova är ett expansivt fastighetsbolag som förvärvar, utvecklar och förvaltar hyresfastigheter på flera av västra Sveriges mest attraktiva orter. Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen. Vi förvaltar våra hyresgästers hem och drömmar, och skapar utrymme för dem att växa, så att vi kan växa med dem.

Fortinova har en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning. Ambitionen är att attrahera och behålla de bästa personerna inom respektive område. Varje enskild medarbetare bidrar till bolagets framgångar och vi siktar högt. Vår vision är att Fortinova ska vara västra Sveriges mest framstående fastighetsbolag på bostadsfastighetsmarknaden. Fortinova noterades på First North Premier Growth Market år 2020.

Läs mer om oss här på Fortinovas hemsida