Företagsinkubatorn i Varberg AB - PROJEKT & MARKNADSKOORDINATOR Varberg

Företagsinkubatorn i Varberg AB - PROJEKT & MARKNADSKOORDINATOR Varberg

DU

Är du en orädd och utåtriktad person? Då är du rätt för oss. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet av operativ marknadsföring och projektledning. Du har förmågan att självständigt driva projekt framåt. Du har en naturlig känsla av att uttrycka dig dagligen på sociala medier som Facebook, Instagram, Linkedin mm, samt god vana bland digitala verktyg och system.

Som person är du social och utåtriktad, har lätt att knyta nya kontakter och är duktig på att kommunicera. Vi söker en kreativ och engagerad lagspelare med känsla för god kvalitet, som gillar att ta ansvar. Du har en positiv inställning som får dig att se möjligheter och förbättringar.

UPPDRAGET

Vi söker nu en PROJEKT & MARKNADSKOORDINATOR till oss på Företagsinkubatorn i Varberg AB. Dina dagar blir varierande då arbetet innebär ansvar för vår marknadskommunikation samt projektledning av olika evenemang.

Rollen innebär både strategiskt arbete, utifrån vår kommunikationsplan och våra aktivitetsplaneringar, samt även operativa delar där du ansvarar för att skapa vår digitala identitet, hemsida samt sociala medier. Detta innebär bland annat att producera och publicera innehåll på vår hemsida, skriva nyhetsbrev och pressmeddelanden, annonsering samt marknadsföring och arbete på sociala medier.

I projektledarrollen kommer du driva/ leda olika evenemang så som NXT Level, Våra Lab, Sommarnästet, Varbergs Draknäste m.fl. samt även andra event som våra entreprenörer/partners/styrelse vill ha hjälp med.

Här erbjuds du en rolig, bred och ansvarsfull roll, där du kommer bli en viktig spelare av två för att tillsammans skapa ett engagerat, starkt team som har ett målinriktat och gott samarbete.

Låter det som din nästa utmaning? Ta chansen att bli en viktigt pusselbit tillsammans med Linda i vår utveckling framåt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Företagsinkubatorn i Varberg AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsinkubatorn i Varberg AB, Potential.vbg syftar till att stötta nyföretagande som skapar värde för Varbergs näringsliv, och som bidrar till att realisera visionen om "Västkustens kreativa mittpunkt".

Potential.vbg bildades med kapital från Sparbanksstiftelsen Varberg. Detta gör oss självständiga, utan avkastningskrav eller ägardirektiv. Istället drivs vi av en odelad ambition att på bästa sätt bistå entreprenörer med att förverkliga sina affärsidéer samt företag i sin tillväxtresa.

Vi vill göra Varberg till en än mer attraktiv plats för företagande. Potential.vbg erbjuder kompetens, kontakter och kapital, där det etablerade näringslivet formar kärnan i nätverket och kunskapspoolen. Vi gör detta med Varbergs näringsliv, för Varbergs näringsliv.

Läs mer www.potentialvbg.se