Tryckare till Eson Pac

Tryckare till Eson Pac

Vi söker nu en tryckare till Eson Pac i Veddige. Är du tekniskt intresserad och har ett öga för kvalité? Vill du var del av en utmanande och utvecklande miljö? Har du kanske arbetat med tryckeri innan? Då har vi uppdraget för dig! Sök tjänsten som tryckare till tryckeriavdelningen hos Eson Pac idag!

Om tjänsten
Som tryckare på Eson Pac kommer du vara del av ett stort glatt gäng som gillar att jobba mot höga målsättningar. Arbetsuppgifterna innebär att se till så maskinen rullar rätt, förbereda rätt färg och kartong till ordern som kommit in. Under arbetsgång ser du till att material är påfyllt samt har ett öga på att kvalitén på trycket är rätt. Du kommer att ingå i verksamhetens produktion där du också kommer ha löpande kontakt med övriga delar av produktionen utöver tryckeriet. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta i 2-skift. Ena veckan arbetar du dagtid och veckan därefter kvällstid.

I din roll som tryckare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra och ställa maskin enligt order
  • Ansvara för att kvalitén och funktion är enligt gällande krav
  • Fylla på material till tryckpressarna
  • Rapportera och dokumentera ordern i affärssystemet
  • Samverka med övriga funktioner inom företaget
Om dig
Vi söker dig som har stort intresse för teknik eller arbete med maskiner överlag. Du tycker om att arbeta praktiskt och kanske har du erfarenhet av att arbeta med tryckeri sedan tidigare. Utöver det trivs du i ett fysiskt arbete i högt tempo. Meriterande är erfarenhet av arbete med offset-tryck eller arbete i produktion.

Vidare ser vi att du som person är driven, har lätt för att se helheten och är stresstålig. Bitvis kan det vara mycket att göra och du behöver kunna arbeta kvalitativt samtidigt som det går undan. Utöver det är du noggrann och säkerställer alltid att arbetet och produkten uppnår de bestämmelser och krav som råder.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Noggrannhet och kvalitetstänk
  • Fullgott färgseende
  • Kunskaper i svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Eson Pac
Eson Pac utvecklar, producerar och levererar kompletta förpackningslösningar bestående av kartonger, förpackningar, bruksanvisning och innehållsförteckning, booklets, etiketter, lösningar för etikettering och märkning samt ytterligare kompletterande produkter. Huvudkontoret är placerat i Veddige där personalstyrkan uppgår till runt 200 anställda.

Om anställningen
Tjänsten som tryckare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carl Lundberg via 073 - 684 77 51.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tryckare, Teknik, Veddige, Eson Pac, Adecco, Produktion
Mer info
Kontaktperson Carl Lundberg
Telefon 0736847751
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.