Tryckare till Eson Pac Veddige

Om jobbet

Är du teknisk intresserad och har ett öga för kvalité? Gärna tryckeri erfarenhet. Då har vi uppdraget för dig! Adecco söker nu en medarbetare till tryckeriavdelningen på Eson Pac AB i Veddige!

Om tjänsten
Eson Pac AB utvecklar, tillverkar och tillhandahåller kompletta förpackningslösningar. Enheten i Veddige producerar kartongförpackningar med majoritet mot läkemedelsprodukter. På tryckeriavdelningen arbetar cirka 30 personer, de arbetar 3-skift och har en glad stämning. Arbetsuppgifterna innebär att se till så maskinen rullar, förbereda rätt färg och kartong till ordern som kommit in. Under arbetsgång ska man se till så material är påfyllt samt ha öga så att kvalitén på trycket är rätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Köra och ställa maskin enligt order
  • Ansvara för att kvalitén och funktion är enligt gällande krav.
  • Fylla på material till tryckpressarna
  • Rapportera och dokumentera ordern i affärssystemet
  • Samverka med övriga funktioner inom företaget.
Om dig
Som person är du noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta i högt tempo. Du har ett kvalitetstänk och ett fullgott färgseende. På fritiden gillar du att mecka samt har ett tekniskt intresse. Meriterande om du har erfarenhet inom offsettryckning eller arbetat i en produktion.

Krav för tjänsten:
  • Kunskaper inom offsettryckning
  • Datavana
  • Fullgott färgseende
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som tryckare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående med stor möjlighet till förlängning för rätt person. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett test skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta mig Charlotte Andersson på 0300-68 85 66,

Ser framemot att höra ifrån dig!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.