Eson Pac söker Produktionspersonal

Eson Pac söker Produktionspersonal

Är du en person som är intresserad av en ny utmaning? Är du dessutom resultatinriktad och tycker om att följa rutiner och ordning? Då är tjänsten som produktionsmedarbetare på EsonPac i Veddige något för dig!

Om tjänsten
Som Produktionsmedarbetare kommer du att börja arbeta som limställare där man arbetar på stationer under dagen tillsammans med ett härligt gäng i produktionen med blandade åldrar. Vi söker dig som gillar att följa rutiner och som föredrar ordning och reda.

I din roll som Produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra och ställa maskin
  • Ansvara för att kvalitén och funktion är enligt gällande krav.
  • Utföra operatörsunderhåll på maskinen
  • Uppfylla kompetensutvecklingsmålen på avdelningen.
  • Samverka med övriga funktioner inom företaget.
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta heltid där erfarenhet från produktionsarbete är meriterande. Som person är du samarbetsvillig, noggrann, ansvarsfull samt gillar att arbeta i högt tempo. Är du också en lättlärd person med god samarbetsförmåga kommer du snabbt in i arbetet. Gillar du dessutom fysiskt arbete kommer detta uppdrag att passa dig utmärkt. Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil.

Viktigt för tjänsten:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Datavana
  • Fullgott färgseende
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Eson Pac AB utvecklar, tillverkar och tillhandahåller kompletta förpackningslösningar. Enheten i Veddige producerar kartongförpackningar med majoritet mot läkemedelsprodukter. De är en grupp på 40 medarbetare som arbetar i produktionen. De söker medarbetare till sommaren där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är vid företagets förpackningsmaskin vilket kräver att du är teknisk lagd.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Pehrson på julia.pehrson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Esonpac, Veddige, produktion, lager, tryck, färg, limställare, Halland, Varberg, Kungsbacka, Åsa.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.