Business Controller till Eson Pac

Business Controller till Eson Pac

Har du bred kunskap inom controlling och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Är du driven, ansvarsfull, självgående och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner!

Pharma divisionen på Eson Pac erbjuder här en spännande och utmanande möjlighet där du blir en nyckelspelare i teamet för att fortsätta bygga företaget för framtiden. Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak och som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Du kommer att rapportera till koncernens CFO och placeringsort är Veddige. Låter detta intressant då kan tjänsten som Business Controller på Eson Pac vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Business Controller på Eson Pac kommer du att förse de lokala tillverkningsanläggningarna och koncernledningen med information och analys för att stödja beslutsfattandet. Du kommer att ta egna initiativ för att föra frågor framåt och främja värdeskapande åtgärder. Du följer uppsatta KPIer och föreslår nya för att proaktivt mäta och styra verksamheten framåt och hjälpa till att uppnå bolagets strategiska mål. Du kommer att stimulera kostnadsmedvetenhet på alla nivåer i organisationen.

Du kommer bland annat ansvara för och arbeta med:
  • Ansvara för den dagliga uppföljningen av produktionsanläggningarna
  • Ansvarig för rapporteringspaketen
  • Äga och driva budget- och prognosprocessen för gruppens produktionsenheter.
  • Uppföljning av produktionsenheter och avvikelser löpande mot de tre produktionsanläggningarna.
  • Bidra med löpande analyser och förslag som leder till handling.
  • Agera som ett nav mellan redovisning, verksamhet och företag
  • Deltagare i vissa affärskritiska projekt samt för analys och uppföljning av dessa.
  • Ansvarig för att hålla samman investeringsprojekt och portfölj vad gäller Business Case och uppföljning.
Din profil:

För att söka tjänsten behöver du ha en relevant utbildning inom ekonomiområdet och ha en gedigen erfarenhet av controlling i producerande miljö. Du är en driven och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du ligger steget före och kan analysera och utvärdera affären. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och har en vilja att driva team framåt i en föränderlig miljö. Vi ser att du är kommunikativ, har bra affärssinne, är logisk och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner.

Du är bra på att kommunicera siffror och få dina medarbetare att förstå dess innebörd. Din arbetsmetodik är systematisk och du är van att arbeta mot deadlines. Breda kunskaper i Excel och Powerpoint krävs såväl som arbetskunskaper i databashantering. Det är meriterande om du arbetat i Navision, då du kommer att få en nyckelroll i vissa systemfrågor. Som person är du prestigelös och du vill arbeta nära verksamheten. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända!

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Eson Pac med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788

Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eson Pac provide solutions for the pharma packaging supply chain and will always have the best of our customers and the end-users in mind and heart.

Our way of working is characterized of that we seek knowledge, we are professional, we are passionate, and we embrace. We believe that by working in this way, we will reach our vision; to safeguard human life trough competence fuelled packaging.

Nalka Invest, a fully owned investment company in the IKEA group of companies, the founder family Eliasson and management, owns Eson Pac Group. Eson Pac provides cartons, leaflets, booklets and labels to the Pharma-ceutical industry, in which expectations on their suppliers are most demanding. More information is available at www.esonpac.com