Konsultchef till Effektiv Varberg/Falkenberg

Konsultchef till Effektiv Varberg/Falkenberg

Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med goda värderingar och stort samhällsengagemang.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa lagspelare!

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet i Varberg & Falkenberg med inriktning på industri/logistik. I rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för rekryterings- och bemanningsprocessen. En central del i tjänsten innefattar att agera konsultativt och vara en rådgivande part för Effektivs kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
  • Självständigt utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av konsult
  • Skapa förutsättningar för att konsulten motiveras och utvecklas i sin roll
  • Effektivisera processer och driva utvecklingen inom funktionen
  • Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidrapportering
Du kommer ingå i ett härligt team lokalt i Varberg/Falkenberg.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen inom HR alternativt har arbetat i en roll som konsultchef. Även du som har arbetat i en befattning med personalansvar inom produktion/logistik är aktuell för denna tjänst. Vidare har du kunskaper i rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och personalrelaterade frågor. Du har en mycket god administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en god ekonomisk förståelse.
Det är en fördel om du har erfarenhet inom industri eller logistikflöden.

Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av personalstyrkan. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.
Mer info
Kontaktperson Johannes Forsberg
Telefon 070 283 80 08
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv Borås
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga som tillsammans bildar GULD - vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!