Inköpsassistent för kommande uppdrag till Varberg!

Inköpsassistent för kommande uppdrag till Varberg!

Är du en strukturerad, engagerad och målfokuserad person med sinne för detaljer som har erfarenheter från rollen som inköpsassistent? Vi söker ständigt efter drivna personer med erfarenheter ifrån inköp för kommande uppdrag till våra kunder i Varberg.

Om vår kund

Våra kunder finns inom Varbergs kommun med omnejd. Kunderna varierar i storlek och finns inom både privat och offentlig sektor, inom flertalet branscher och segment. Genom att skicka in din ansökan till denna annonsen öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar vi dig.

Dina arbetsuppgifter

Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter i rollen som inköpsassistent variera. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:
  • Sköta administrativa inköpsuppgifter
  • Lägga order
  • Sköta leveransbevakning
  • Hantera avvikelserapporter
  • Hantera returer och reklamationer
  • Sköta registervård/ registeruppdateringar
  • Assistera strategiska inköpare vid bl.a. förhandling
  • Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderavvikelser
För den här tjänsten kommer du vara anställd av Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en överenskommen tidsperiod.

Din profil

För att lyckas i rollen som inköpsassistent söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning inom inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Eftersom arbetet kan präglas av daglig kontakt med både interna och externa personer, talar och skriver du såväl svenska som engelska.
Du är en fena på att hantera diverse system och program som Microsoft 365, Officepaketet, SAP eller är orädd inför att sätta dig in i nya system. Din positiva och prestigelösa personlighet leder till ett gott samarbete med lyckade resultat i att skapa och vidareutveckla goda kundrelationer både internt och externt.

Sökord

Inköpsassistent, Inköpare, Kommande uppdrag, Effektiv, Varberg
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!