Teknisk Support för Enercon

Teknisk Support för Enercon

DEUTSCHE WINDTECHNIK är Europas största fristående serviceföretag inom vindkraft, vi har nu etablerat oss med våra serviceerbjudanden på den Svenska vindkraftmarknaden. Företaget har ca 3600 vindkraftverk under kontrakt och över 1100 anställda i ett flertal europeiska länder samt USA och Taiwan.

Nu söker vi en Teknisk Support till vårt kontor i Varberg för att hjälpa till med tekniska frågor för främst Enercon men även Vestas, Siemens och andra fabrikat.

Du kommer vara en viktig tillgång i teamet där du kommer kunna vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vår största tillgång är vår engagerade personal och vårt fokus på trivsel och arbetsglädje. Vi på Deutsche Windtechnik söker en kompetent medarbetare med rätt inställning till arbete och som precis som vi har fokus på arbetsglädje, enkelhet, långsiktighet, flexibilitet och gör det lilla extra för att lyckas.

Tjänstebeskrivning

  • Ta fram offerter och kalkylunderlag åt kunder.
  • Koordinera service och felsökning inom ansvarsområdet.
  • Utveckla, övervaka och uppdatera service och löpande servicearbete.
  • Uppföljning, utredning och teknisk support ut mot våra team.
  • Utförande av kontinuerlig rapportering.
  • Projektoptimering i samarbete med ansvarig projektledare.
  • Kund och säljsupport.
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är universitets- eller högskoleutbildad civilingenjör inom el, elektronik, elkraft eller idag arbetar som servicetekniker och är redo för nästa steg i karriären. Du har relevant arbetslivserfarenhet från Enercon, Vestas, Siemens eller andra fabrikat inom vindkraftsektorn.

Du ska ha god erfarenhet av att arbeta i projektform.
Du pratar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Tyska språkkunskaper ses som meriterande.
I din tjänst krävs att du är van användare av Microsoft Office- paketet.
Tjänsten innebär resor och ett krav är att du har B-körkort.

Som person är du initiativrik och kundfokuserad med en hög servicekänsla. Du arbetar analytisk, metodisk, noggrant och är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig:

Deutsche Windtechnik är en trevlig arbetsplats med hängivna arbetskollegor som genomsyras av utveckling, öppenhet, flexibilitet och stort ansvarstagande.
Du får möjlighet att jobba hos Europas största märkesoberoende serviceföretag inom vindkraft som har en stark tillväxt i Sverige och norden med flertalet varumärken som vi erbjuder service för.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid på vårt kontor i Varberg med konkurrenskraftig ersättning och god arbetsmiljö i ett företag med långsiktiga och solida ägare i ryggen.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Linus Sturesson (Managing Director) +46 10 788 18 10

Varmt välkommen med din ansökan!
Skriftlig ansökan, senast 2019-05-01
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj (40 dagar kvar)