Händiga personer samt målare sökes till Derome Husproduktion i Värö!

Händiga personer samt målare sökes till Derome Husproduktion i Värö!

Arbetsuppgifter

Att jobba som konsult på Derome

Den här tjänsten innebär att du är Derome husproduktions ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som Målare av oss men arbeta på plats hos Derome i stora, ljusa och nybyggda lokaler. I rollen kommer du framför allt att skrapa och spackla och måla invändigt Dina arbetstider kommer att vara 7-16.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Du har god kännedom inom ritningsläsning
Meriterande kompetens

  • Du har godkänd gymnasieutbildning inom bygg
  • Du har jobbat eller praktiserat inom byggbranschen
  • Du har renoverat eller byggt hemma
Din bakgrund

Vi ser att du som söker gärna har en gymnasieutbildning, inom bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Alternativt att du har renoverat, byggt eller på annat sätt skaffat dig vana att hantera diverse verktyg och jobba fysiskt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning/övergång till kund

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Kontaktperson:
Johan Ramqvist

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För Deromes räkning söker vi fler drivna målare/montörer och händiga personer till deras fabrik i Värö! Du får chansen att utvecklas och utmanas i en toppmodern produktionsanläggning tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor.