Säljassistent

Säljassistent

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 500 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi två säljassistenter till Derome Träteknik som vill vara med och utvecklas med oss. Som säljassistent arbetar du i första hand med orderskrivning och tar emot, registrerar och fördelar offertförfrågningar. Du jobbar med kundupplägg och uppföljning av inneliggande beställningar via kundkontakter och ser till att leveransplaner ständigt hållas uppdaterade. Du stöttar dessutom våra säljare/konstruktörer tex. när det gäller bevakning av kommande projekt och är behjälplig vid fakturahantering.

Utöver detta ingår att ta fram underlag/statistik för interna uppföljningar samt bevaka marknaden, assistera vid kundevent och delta i vårt ständigt pågående förbättringsarbete

Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med säljsupport där vi hjälper och stöttar varandra. Vi assisterar våra säljare i hela landet och försöker dela in oss regionvis från norr till söder.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som säljassistent är du en god administratör, strukturerad & ordningsam, kundorienterad & initiativrik. Tidigare erfarenhet som säljassistent/ administratör och kunskaper inom IFS är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och arbetar obehindrat i Windows miljö.

Tjänsten innebär vissa resor till säljkontor tillhörande den region du arbetar mot därav är körkort ett krav.

Övrig information

Tjänsterna är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placeringsort är vid vår anläggning i Derome.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 16 maj och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Sista ansökningsdag

2021-05-16

Kontaktperson

Chef säljsupport: Elisabeth Töllborg tel. 0340-66 65 97
Försäljningschef: Robert Andersson tel. 0340-58 13 61
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se