Prefabsnickare

Prefabsnickare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

För att kunna matcha trycket från marknaden på ett bra sätt söker vi nu fler Prefabsnickare till vår tillverkning av prefabricerade byggelement i vår fabrik i Derome. Arbetet är varierande då vi tillverkar kundanpassade byggnadselement. Vi bygger alla typer av prefabelement såsom takkassetter, bjälklag och ytterväggar.
Arbetet innefattar till stor del traditionellt snickarhantverk och som Prefabsnickare utför du alla moment från att regla upp väggar till att utföra detaljerat fasadarbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har jobbat inom produktion och erfarenhet av byggnadsarbete/hustillverkning är meriterande. Egenskaper som vi uppskattar är att du är noggrann, arbetsam, ansvarsfull och öppen för nya idéer. Som person engagerar du dig i de arbetsuppgifter du tar dig an. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, samtidigt som du behöver kunna ta egna initiativ i ditt arbete.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. 2-skift eller kvällsskift kommer att vara aktuellt för tjänsten och du kommer att vara placerad vid vår anläggning i Derome.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-06-18

Kontaktperson

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Fabrikschef Marcus Kärrstrand på telefonnummer 0340- 66 46 31.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se