Säljsupport

Säljsupport

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärkning till vår försäljningsorganisation på Derome Timber!

Som Säljsupport ansvarar du tillsammans med dina kollegor för daglig dokumenthantering och orderläggning av virkesorder till våra kunder. Du agerar som länk mellan kunder, produktion och transport. Du kommer också att arbeta administrativt med bokningar och fakturering samt underlag för märkning, i en position med många kontaktytor både internt som externt. Tjänsten innehåller internationella kontakter för export av våra varor vilket innebär att du behöver känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Säljsupport och kundansvariga säljare driver tillsammans säljarbetet framåt. Ert gemensamma fokus är att hitta lösningar och hantera kundärenden med god kvalitet. Hos oss kan du vänta dig ett dynamiskt och utvecklande arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag.

Kvalifikationer

Är du lösningsorienterad, kommunikativ och kontaktskapande? Då kan säljsupport vara något för dig. Vi ser att du har gymnasiekompetens, trivs med att prata i telefon och är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska samt har god datorvana. Om du har arbetat i en kundnära roll tidigare samt med logistik och export, kanske inom kundservice eller försäljning, eller har utbildning inom försäljning och eller administration ses det som meriterande. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet från någon av Deromes produktionsanläggningar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten ställer stora krav på ordningssinne och kräver ett strukturerat arbetssätt. Arbetet kan tidvis vara intensivt, varför du bör vara van vid att ha många bollar i luften. Som person ser vi därför att du är en teamspelare då tjänsten innebär ett tätt samarbete med övriga medarbetare i teamet.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på heltid. Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor i Derome. Mer information om tjänsten lämnas av Försäljningschef Linda Bengtsson på tel. 0340 - 50 44 26.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 22 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-22
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome gör mer av skogen. Vi skördar träd i vårt närområde och förädlar det i våra egna sågverk. Cirka hälften av virket exporteras och resterande del säljer vi i våra egna byggvaruanläggningar, samt till våra branschkollegor. Inom vår organisation för Timber ingår du i ett team av trävaruspecialister som brinner för nära och långsiktiga kundrelationer. Läs mer på derome.se