Försäljningsansvarig

Försäljningsansvarig

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur hårt vi jobbar för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Värö

Arbetsuppgifter

Derome Plusshus expandera i och med att träbyggandet ökar bland flerbostadshus i Sverige. Som ett av de ledande företagen i branschen söker vi nu en Försäljningsansvarig för region väst med stort driv i att skapa framtidens bostäder i trä. Ett spännande och utmanade arbete att förverkliga för att nå en klimatneutralitet och skapa bostäder som både är snygga och prisvärda att bo i.

Arbetet som Försäljningsansvarig innebär att identifiera och träffa våra potentiella kunder, vilka är allt från byggföretag till bostadsutvecklare och fastighetsägare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Försäljning av bostäder med och utan entreprenad
 • Utöka kundbank med nya kunder (bostadsutvecklare, entreprenörer, kommuner, byggherrar m.m.)
 • Arbeta strategiska och långsiktiga med nyckelkunder och ramavtal
 • Delaktig i utveckling av produkter
 • Anbud- och Försäljningsansvar
 • Uppföljning av sålda projekt
KVALIFIKATIONER

För att lyckas som Försäljningsansvarig ser vi att du har;
 • ett stort driv
 • ett naturligt sätt att möta människor och en förmåga att bygga långsiktiga relationer
 • erfarenhet från byggbranschen och en förståelse för kundens vardag
 • en stolthet i att leverera vad du lovat
 • en god förmåga att planera ditt arbete och hålla utlovade deadlines
 • en god samarbetsförmåga (vara en lagspelare) då projekten genomförs tillsammans med anbudsledare, projektledare och konstruktör
Du skapar förtroende och förstår vikten av ett gott samarbete, du är duktig på försäljningen i kombination med att skapa långsiktiga bra relationer. I ditt team finns anbudsledare och A-projektörer som supportar att ta fram anbudsunderlag och forma bostadsområden.

Meriterande är om du redan idag har ett befintligt nätverk i byggbranschen. Tjänsten kommer innehålla resor varför körkort är ett krav.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Värö. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärschef Petra Eriksson på tel. 0910-71 45 69.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 14 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Sista ansökningsdag

2020-06-14
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
I vår husverksamhet förser vi varje år hundratals familjer med nya hem - villor och lägenheter.

För mer information om Derome se www.derome.se