CAD Projektör/Konstruktör

CAD Projektör/Konstruktör

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Värö, Renholmen eller Kristinehamn

Arbetsuppgifter

Vi tror på en stark utveckling av prefabricerade hus eftersom Sverige behöver en snabb och kostnadseffektiv utbyggnad av attraktiva bostäder. Därför satsar vi på en ökad produktionskapacitet i våra fyra fabriker för volymhus och planelement till 2 500 hus per år. Vi söker nu ytterligare förstärkning i form av en CAD-Projektör. Som CAD-projektör/konstruktör ingår du i vår konstruktionsavdelning där du huvudsakligen kommer arbeta med projektering och att ta fram underlag till byggplats och produktion. Det mesta av ditt arbete sker i projektform och du rapporterar direkt till vår konstruktionschef.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Projektering mot gällande regler
  • Konstruktion, montage och uppställningsritningar
  • Underlag till egenkontroller, kapnotor, inköp och medleveranslistor
  • Medverkande vid upprättande av projekteringstidplaner.
  • Framtagning av fabriksunderlag/maskinfiler enligt projektens tidsplaner.
  • Granska kollegors och externa konsulters handlingar inför produktionsstart
  • I samförstånd med produktion planera materialflöden och beredningsarbete för en effektiv hantering i produktionslinjen
Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten som CAD Projektör/Konstruktör ser vi gärna att du har:
  • Allmän byggnadsteknisk kompetens, gärna med inriktning mot träbyggnation och flerbostadshus.
  • Har ett välutvecklat sinne för struktur och ordning
Du stimuleras av att arbeta både självständigt som i team och som person är du drivande och prestigelös. Du tycker om att arbeta i projektform mot uppställda mål och deadlines och är lösningsorienterad. Du har sinne för humor och är en positiv lagspelare. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Det är meriterande med kompetens inom ArchiCad/ArchiFrame för 3D-modellering samt framtagande av styrfiler till produktion.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsorten är flexibel till någon av våra anläggningar i Värö, Renholmen eller Kristinehamn. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Andreas Ljungfalk, på telefon 0340-50 31 59.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-31
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome löser bostadspusslet. Vi utvecklar mark och bygger fullständiga bostadsområden med varierat boende. Genom våra varumärken A-hus och Varbergshus erbjuder vi även småhus till våra privatkunder. I vårt husbolag blir du en del av ett drivet team som brinner för att få samhällen att växa - Tillsammans bygger vi för framtiden. Läs mer på derome.se