Turbilschaufför

Turbilschaufför

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Turbilschaufför till vår anläggning i Derome! I rollen arbetar du med att leverera gods mellan våra regionlager. Vi kan erbjuda dig som chaufför ett stimulerade, omväxlande och fritt jobb! Hos oss är inga dagar den andra lik. Varje dag bjuder på nya utmaningar där du får arbeta självständigt för att säkerställa att våra leveranser sker i rätt tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har CE-kort med YKB-behörighet samt har ett naturligt säkerhetstänk i ditt arbetssätt. Har du dessutom truckkort samt kännedom om byggmaterial ser vi det som meriterande. För att klara av rollen krävs att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning på 8 månader med chans till förlängning, på heltid, tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Derome. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Anders Mattelin på telefonnummer 0340-58 25 08 eller Lina Svensson på telefonnummer 0340-58 25 88.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 11 april eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-04-11
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se