Projektledare

Projektledare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Varberg

Arbetsuppgifter

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer från Malmö till Uddevalla kommun och söker nu därför efter en Projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt! Som Projektledare på Derome Bostad kommer du att arbeta med utbyggnad av bostadsområden med ansvar för projektering, ekonomi, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer att ha nära samarbete med entreprenörer, kunder och kommuner.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen så har du troligtvis haft en ledande roll i byggbranschen. Vi tror att du är högskoleingenjör eller har annan byggteknisk utbildning. Du bör har erfarenhet av byggprocessen, liknande arbetsuppgifter och/eller att affärsmässigt driva projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som Projektledare på Derome Bostad innebär frihet under ansvar och ställer krav på god struktur och disciplin då du arbetar i flera olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där kundrelationer, samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Resor förekommer som ett naturligt inslag i tjänsten.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Varberg. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Daniel Åkesson på telefonnummer 0340-66 64 82 eller Patrik Snödahl på telefonnummer 0340-58 56 85.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 25 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-10-25
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Derome löser bostadspusslet. Vi utvecklar mark och bygger fullständiga bostadsområden med varierat boende. Genom våra varumärken A-hus och Varbergshus erbjuder vi även småhus till våra privatkunder. I vårt husbolag blir du en del av ett drivet team som brinner för att få samhällen att växa - Tillsammans bygger vi för framtiden. Läs mer på derome.se