Integrationsspecialist

Integrationsspecialist

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Derome lägger in ytterligare en växel i vårt arbete med att digitalisera våra verksamheter. Vi har flera spännande projekt inom förbättrat systemstöd på gång och detta gör att vi vill knyta till oss nyckelkompetenser inom flera områden istället för att hyra in resurser.

En av dessa nyckelkompetenser är en erfaren Integrationsspecialist. Vi tror att du trivs med att jobba både operativt och ha betydande roller i både större och mindre projekt. Du kommer att vara en väldigt viktigt länk i att knyta ihop både Deromes interna och externa flöden med kunder och leverantörer. Tillsammans med IT-chefen så sätter du Deromes framtida integrationsstrategi.

Vi letar efter en resultatinriktad person som gillar att både vara operativ i leveranser och i andra fall kvalitetssäkra inköpta lösningar.
Jobbet innehåller bland annat följande moment:
 • Tillsammans med vår IT-chef uppdatera, underhålla och utveckla vår integrationsarkitektur.
 • Etablera, implementera och förbättra områden inom integration.
 • Definiera och utveckla integrationstjänster.
 • Delta i projekt som innehåller ett integrationsbehov och leda integrationsprojekt.
 • Upprätthålla en tydlig och enhetlig dokumentation av alla integrationer.
Kvalifikationer
 • Du har goda kunskaper inom arkitektur och integration och är bekväm med att ta beslut om vilken typ av integration som passar bäst vid respektive tillfälle.
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom integrationsområdet.
 • Vi tror att du har en lång erfarenhet av att jobba med BizTalk, MS SQL, MS MQ och förhoppningsvis IBM Db2 samt IBM MQ.
 • Du har erfarenhet och intresse av tekniker som Logic apps, REST-API:er och Weebhooks.
 • Du har en lämplig akademisk utbildning i botten alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Självgående och starkt kommunikativ förmåga då tjänsten innebär många olika kontaktytor både inom och utanför organisationen.
Övrig information

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Derome. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår IT-chef Andreas Foda på telefonnummer 0340-66 64 12.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 11 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-11
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 jan 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Vi vill förenkla och förbättra och tror på att växa tillsammans med vår omvärld, våra kunder och medarbetare. I vårt koncernbolag blir du en del i teamet av affärsstödjande funktioner där engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet är vad som driver oss framåt. Läs mer på derome.se