Driven projektledare

Driven projektledare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Deromegruppen växer och vi söker ytterligare en projektledare som skall planera, leda och fördela arbetet i projekt. Du kommer att vara drivande vid införande av nya system. Då vi fortfarande är i upphandlingsfasen av vissa lösningar, ger rollen en möjlighet till att påverka valet av system.

Som projektledare blir dina viktigaste arbetsuppgifter att i dialog med dotterbolagen se till att tillmötesgå interna önskemål och samtidigt se till att alla använder våra system optimalt. I tjänsten ingår processkartläggningar, behovsanalyser, dokumentation samt en nära dialog med våra interna kunder och våra leverantörer.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som projektledare är det nödvändigt att du har stor erfarenhet av att driva och leda projekt. Förutom att du är affärsmässig, ser vi gärna att du gillar att vara med där det händer, har god simultankapacitet och ser till att saker och ting blir gjorda.

Erfarenhet av kravställning och implementation av större affärssystemprojekt är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av förändringsledning.

Som person är du både analytisk och kommunikativ, du har en förmåga att snabbt sätta dig in i en problemställning, hitta en väg fram och få gehör för din lösning. Våra kärnvärden Drivkraft, Enkelhet, Långsiktighet och Ansvarstagande stämmer in på dig.

Övrig information

Vi är ett gott gäng!

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Derome utanför Varberg.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av vår IT-chef Andreas Foda på 0340-66 64 12.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april och gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-04-30
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Vi vill förenkla och förbättra och tror på att växa tillsammans med vår omvärld, våra kunder och medarbetare. I vårt koncernbolag blir du en del i teamet av affärsstödjande funktioner där engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet är vad som driver oss framåt. Läs mer på derome.se