Märkesansvarig säljare Deluxe Bil i Varberg

Märkesansvarig säljare Deluxe Bil i Varberg

Arbetsbeskrivning

OM ROLLEN

Till vår multianläggning i Varberg söker vi nu en märkesansvarig säljare för Peugeot.
Som märkesansvarig säljare kommer du driva och samordna lokala marknadsföringskampanjer, ansvara för Peugeotutställningen, samt produktinformation. I tjänsten ingår uppföljning av försäljningsmål mot platschef och generalagent samt att bearbeta privatmarknaden i Varberg. Ditt huvudansvar är vår Peugeotförsäljning, du kommer även sälja från vårt hela sortiment som består av, förutom Peugeot, Dodge, RAM och begagnade bilar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

DIN PROFIL

Vi söker Dig som är vass och driven och tar initiativ till affärer och alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Du har lätt för att skapa förtroende och förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer. Ett högt driv, samt disciplinerad vad gäller information, kommunikation och leverans är också en viktig egenskap. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

Meriterande
att du har tidigare dokumenterad erfarenhet inom nybilsförsäljning och kunskap i affärssystemet Kobra.

För rollen krävs att du har personbilskörkort för manuell bil.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett spännande och roligt arbete i ett mycket expansivt företag samt goda förtjänstmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidaresanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast lön och prestationslön.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Vi tar enbart emot ansökan per mail och ansökan mailas till marcus@deluxebil.se med personligt brev samt CV. Märk ansökan med "Säljare Varberg". Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-05-09.
Mer info
Kontaktperson Marcus Björkhede
Email Mejla Marcus Björkhede
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.deluxebil.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Återförsäljare av Peugeot, Dodge & RAM

Vi är auktoriserade återförsäljare för Peugeot Dodge och RAM, vilket innebär att du kan ta del av deras senaste kampanjer och lanseringar. Framförallt kan du lita på att vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland deras breda modellprogram av personbilar samt transportbilar.

Utöver detta erbjuder vi även flertalet andra bilmärken – vi har något för alla!

Hos oss på Deluxe Bil finner du en samlad kompetens under ett och samma tak. Vi har en modern och nybyggd bilanläggning på 1.800 kvm som även inkluderar vår fullserviceverkstad. Vi har ett brett sortiment av både nya och begagnade bilar så hos oss hittar ni även märken såsom Mercedes, BMW, Porsche, Audi och många fler.