INDUSTRIDESIGNER - Cycleurope Sverige AB

INDUSTRIDESIGNER - Cycleurope Sverige AB

ÄR DU VÅR NYA INDUSTRIDESIGNER?

Vi söker en starkt lysande , nytänkande designstjärna som vill vara med och utveckla framtidens cyklar. Som industridesigner i vårt cykelpassionerade team skapar du attraktion och "vilja-ha-känsla" kring våra nordiska varumärken genom koncept och produkter som tar begreppet "mobilitet" till en helt ny dimension. Vi behöver DIG!

Industridesigner

Med utgångspunkt i trender, konsumentens behov och i varumärkets DNA jobbar du från idé till färdig design. Vi söker en teamplayer som driver designarbetet i nära samarbete med produktutvecklare och övriga kollegor i teamet. Du är en duktig kommunikatör och behärskar att presentera konceptidéer och överföra färdiga designskisser internt och till externa samarbetspartners.

VI SÖKER DIG SOM....

...har en utpräglad känsla och intresse för form, färg och uttryck i mix med konceptuell förståelse beskriver dig som person. Du bör vara en doer som behärskar de digitala verktyg som behövs för att visualisera fram produkter och koncept i 3D modellering; SolidWorks, Illustrator, Photoshop eller liknande, samt med fördel även 2D AutoCAD.

Du tror på genomförande och att nästan allt är möjligt med lite skjuts av bra samarbete och ihärdigt engagemang. Vi tror att du trivs med, men framförallt drivs av, just förändring och att klara dig själv. För låt oss vara ärliga: du älskar verkligen tanken på att få vara en viktig kugge i vår tillväxtresa framåt. Intressant? Intresset är på vår sida!

Fokus i denna tjänst ligger på att designa cyklar och cykeltillbehör men har du erfarenhet av tjänstedesign så är det ett stort plus. Vi gärna att du har ett teknikintresse och intresse för cyklar och cykling.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Du har cykelkorgen fylld av lika delar tålamod, prestigelöshet, nyfikenhet och charmiga social skills. Du svingar dig smidigt mellan olika uppdrag och du gillar att ha mycket på gång samtidigt. Ditt intensiva inre driv gör att du har vad som krävs för att motivera dig själv att nå dina mål. Dessutom har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att lära dig om våra produkter och branschen vi verkar inom. Självklart är Du redo för nya utmaningar!
  • Kanske några års erfarenhet från liknande tjänst
  • Utbildning inom produktutveckling, gärna med inriktning på design från högskola eller universitet
  • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska.
VARFÖR CYCLEUROPE?

Stämningen här är gemytlig och engagerad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Att arbeta hos oss är som att arbeta med vänner.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Varberg
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!

I denna rekrytering samarbetar Cycleurope Sverige AB med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cycleuropes vision är att bidra till en hälsosam och aktiv livsstil på cykel. Det gör vi genom våra varumärken TEC, Spectra, Crescent, Monark, Sjösala och Peak.
Ta plats i ett passionerat cykelgäng med bas i Varberg. Med hundraårig erfarenhet och ett stort mått av nytänkande jobbar vi med hela kedjan från produktutveckling till produktion - alltid med cyklistens behov i fokus.

Vi är stolta över att vi idag är marknadsledande i Sverige, en stor spelare i norden och en spelare i Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen.

Läs mer på www.monark.se och www.crescent.se