Digital marknadskoordinator - cycleurope sverige

Digital marknadskoordinator - cycleurope sverige


Tillsammans med FSK letar vi nu efter vår nästa lagspelande DIGITALA MARKNADSKOORDINATOR.


Är det dig vi söker?

Bli en del av vårt sköna gäng och bidra till att ta våra varumärken till nya höjder!
Som digital marknadskoordinator är du spindeln i nätet när det gäller att se till att planerade marknadsaktiviteter blir verklighet och att samarbete med partners och återförsäljare fungerar på bästa sätt. Det betyder att vi behöver DIG för att förflytta oss framåt.

Som digital marknadskoordinator

Ditt största fokus är att skapa värde för våra varumärken och kunder. Hos oss jobbar du med allt från att koordinera marknadsaktiviteter i marknadsplanen för resp. varumärke till att projektleda och rodda våra digitala och fysiska event och evenemang. Med ett tätt samarbete med marknadschef, webbutvecklare, försäljningsavdelning och vårt byrånätverk kan du känna dig trygg. Du är en stjärna på att organisera och en doer som har förmågan att hålla igång många projekt samtidigt. Det är du som ser till att våra varumärken gör succé på sociala medier genom att skapa engagerande content samt ge våra ambassadörer den VIP-behandling de förtjänar. Att du är en fena på texter är självklart då du kommer att agera skribent för nyhetsbrev, presentationer och utbildningsmaterial. Våra återförsäljare och partners kommer fråga dig allt om kommunikation och marknad. Du är vår grymma "stilpolis" och säkerställer att all kommunikation sker med utgångspunkt i resp. varumärkesplattform. Helt enkelt: Ingen dag kommer att vara den andra lik. Intressant? Intresset är på vår sida!

VI SÖKER DIG SOM...

...vill vara den där klippan vid havet. Du är lugn när det stormar och trygg när det skakar, och tar med dig både lackskor och gympadojor i väskan. det gäller ju att vara beredd. Du rycker in där det behövs, gillar att lära dig nya saker, är duktig på att prioritera och tar dig an varje ny utmaning med ett leende och en energi som aldrig sinar. Precis som vi, vågar du göra saker på ditt sätt. Du har tröttnat på folk som spottar ut idéer, men aldrig kommer till skott. Går det inte exakt som tänkt, tja, då omfamnar du misslyckandet och tänker "nästa". För du tror på genomförande och att nästan allt är möjligt med lite skjuts av bra samarbete och ihärdigt engagemang. Du trivs med, men framförallt drivs av, just förändring och att klara dig själv. För låt oss vara ärliga: du älskar verkligen tanken på att få vara en viktig kugge i vår tillväxtresa framåt.

Våra önskemål till dig
  • Några års erfarenhet från liknande tjänst.
  • Vi värdesätter din personlighet och din vilja att utvecklas i rollen.
  • Kunskap om digital kommunikation
  • Viljan att bidra till och utveckla digitala arbetsprocesser kring marknadskommunikation.
  • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska.
  • Du är van att arbeta i Word, Power Point, In Design och Photoshop, kan du redigera film är det en bonus.
  • Det är ett stort plus om du har kunskap inom foto och film.
Varför cycleurope?

Stämningen här är gemytlig och engagerad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Att arbeta hos oss är som att arbeta med vänner.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Varberg

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Cycleurope Sverige AB med FSK och Kajsa Ohlsson. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag som är satt till den 18 Oktober.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Varberg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cycleuropes vision är att bidra till en hälsosam och aktiv livsstil på cykel. Det gör vi genom våra varumärken TEC, Spectra, Crescent, Monark, Sjösala och Peak.
Ta plats i ett passionerat cykelgäng med bas i Varberg. Med hundraårig erfarenhet och ett stort mått av nytänkande jobbar vi med hela kedjan från produktutveckling till produktion - alltid med cyklistens behov i fokus.

Vi är stolta över att vi idag är marknadsledande i Sverige, en stor spelare i norden och en spelare i Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen.

Läs mer på www.cycleurope.com