Säljare till Cramo AB, Varberg/Falkenberg

Säljare till Cramo AB, Varberg/Falkenberg

Vi på Cramo söker nu en säljare till vårt lag i arbetsområdet Varberg/Falkenberg!

Din roll
I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer, med både befintliga och nya kunder. I din vardag ute hos kund ingår bl.a. att upprätta avtal, skriva offerter och följa upp att avtalen följs samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen och har ditt geografiska nav kring Cramos depåer i Varberg och Falkenberg.

Din profil
  • Vi vill gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen. God lokal kännedom är mycket meriterande.
  • Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning
  • Du har vana av att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter
  • Du är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund
  • Du arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg
  • Du har B-körkort
Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik Säljare med komplex försäljning och har du dessutom kunskap inom bygg- och anläggningsbranschen är det meriterande. Som person är du engagerad, lojal, en lagspelare som är van vid att jobba med längre säljcykler. Du ser att vikten av att bygga relationer både ute hos kund och internt är betydelsefullt för framgång.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Ansökan
Vill du bli en del i vårt lag? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 31 januari 2019, urval och intervjuer kommer ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Paul Almqvist, telefon +46 702 52 18 40 eller HRBP Elena Grkovska, telefon +46 700 87 45 29.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov. Detta sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.